06 - 208 708 87 evelien@oersupport.nl

Over mij

Hoi, ik ben Evelien!

Een trotse moeder van twee lieve kinderen en gelukkig getrouwd. Maar dat is niet alles wat ik ben, ik ben vooral lekker mijzelf.

Ik ben een nuchtere, creatieve dame uit de Achterhoek, geboren en getogen. Van kinds af aan houd ik al van structuur en het is daarom ook niet vreemd dat ik heb gekozen voor mbo Directiesecretaresse, mbo Medisch Secretaresse en vervolgens hbo Office Management bij Schoevers.

Ik heb een ruime werkervaring als ondersteuner binnen de zorg, ggz en nu het mbo. Dit werk doe ik met plezier, maar toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

In verband met het ondersteunen van meerdere locaties (en natuurlijk de coronacrisis waarbij alles online moet) ben ik gestart met de opleiding tot Virtual Assistant. Uiteraard heb ik het ‘vak’ al ruim 15 jaar in de vingers, maar ik heb wel veel geleerd in wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie uit haal.

Daarom heb ik in 2021 ervoor gekozen om de stoute schoenen aan te trekken en voor mijzelf te starten, naast mijn baan in loondienst. 

Aangezien ik heel creatief ben en houd van design, heb ik ervoor gekozen om websites te bouwen en onderhouden. Daarnaast heb ik veel geleerd inzake het zakelijk gebruik van social media en heb een goed oog voor het creeëren van een aantrekkelijke feed.

Uiteraard houdt het voor mij daar niet op; ik ben erg leergierig. Voor het schrijven en redigeren van teksten heb ik een cursus gevolgd bij de nederlandse YA-auteur Chinouk Thijssen, dus daar kan ik zeker mijn creativiteit in kwijt. 

Last but not least: ik ben gespecialiseerd in Pinterest-marketing. Zo kan ik jou goed tot dienst zijn en die prachtige zoekmachine voor jou laten werken, zodat jouw bedrijf groeit en bloeit!

Mag ik jou helpen?
Ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt!

7 + 2 =